Sponsoren

Zonder de geweldige ondersteuning van onze sponsorgroep zou Vastelaovend in Zitterd in de huidige vorm niet mogelijk zijn. We zijn onze sponsoren dan ook zeer erkentelijk en bedanken hen door middel van een vermelding op deze website. Naast een grote groep “advertentie-sponsoren” kennen we 4 categorieën Sponsoren, die hier afzonderlijk worden genoemd:

Sponsorwerving en begeleiding

Elke sponsor heeft een vaste contactpersoon, die de sponsoren begeleidt en ervoor zorgt dat de afspraken goed worden nagekomen. Het secretariaat wordt bemand door Monique Willemsen die het geheel coördineert. Zie contact gegevens onder aan deze pagina.

Wilt u eens als gast een sponsorevenement bijwonen?

Neem contact op met het secretariaat of een van de commissieleden (rechterkolom). Zij maken graag met u een afspraak voor uitgebreide uitleg. Graag nodigen wij u uit om vrijblijvend een van onze evenementen bij te wonen. Een betere kennismaking met deze geweldige club is niet denkbaar.

Al sponsor?  Vraag een link naar uw website aan!

Zoals u wellicht weet zijn links die verwijzen naar uw eigen website zeer waardevol, zij helpen uw site aan een hogere ranking bij zoekmachines zoals Google. Stuur een verzoekje naar logo@societemarotte.nl en wij zorgen ervoor.

Comments are closed.